ANNONS

Varning för snöoväder längs Roslagskusten

Ett snöoväder väntas i Stockholm under tisdagen.
Ett snöoväder väntas i Stockholm under tisdagen.
Snöoväder väntas längs Roslagskusten, kiosk rånades i Nacka och trafikhinder ska hindra olovlig trafik i Akalla. Här är några av nattens och morgonens nyheter i Stockholm.
ANNONS

Kiosk rånades i Nacka

En kiosk i Björknäs, Nacka, rånades av två yngre gärningsmän i går kväll vid 20.00-tiden. Enligt polisanmälan ska  två ungdomar i 17-20-årsåldern ha kommit in i kiosken och hotat personal med ett knivliknande föremål. Sedan försvann de med växelkassan. Ingen blev fysiskt skadad i samband med rånet. Under kvällen sökte polisen efter gärningsmännen med bland annat en hundpatrull, men än är ingen gripen.

Trafikhinder ska stoppa biltrafik

I Akalla kör över 300 bilar per dygn på Sibeliusgången trots att det är förbjudet. Nu ska trafikkontoret sätta upp trafikhinder föra att stoppa den olovliga trafiken, rapporterar P4 Radio Stockholm. Det är så kallade pollare, som är höj- och sänkbara hinder.

Besiktning av elnätet

I dag planeras en besiktning av elnätet med helikopter på Värmdö, Dalarö och i Tungelsta för att se hur stora skadorna är efter stormen Alfridas framfart. Besiktningen görs om vädret tillåter.

Varning för snöfall

Än så länge är det lugnt i centrala Stockholm, men enligt SMHI:s prognos ska det under tisdagen bli rikliga mängder snöfall, främst i Uppland. Vid kusten blir det regn. I eftermiddag blir det friska eller hårda vindbyar med en temperatur som ligger på cirka noll grader. Under natten beräknas nederbörden lugna ner sig.

Trafikläget

Under morgonen är risk för halt väglag på grund av fuktiga vägbanor med temperaturer runt noll grader i vägytorna. Ta det försiktigt på vägarna!

På väg 75 vid Årstatunneln i riktning mot Årsta är det långsam kö. Trafik Stockholm uppmanar att ta annan väg om möjligt, då det är varning för köer i Södra Länken.

ANNONS
ANNONS
Mitt i:s nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Få de bästa lokala nyheterna från Mitt i Stockholm direkt i din inkorg.

Här kan du anmäla dig till fler nyhetsbrev.

Något gick fel. Vänligen prova igen!

Tack! Vi har skickat en bekräftelse till din inkorg.