Allyawan föreläser för ungdomar

Allyawan ställer upp på Melodifestivalen i år.
Allyawan ställer upp på Melodifestivalen i år.
Café Bonza bjuder på föreläsning och uppträdande.
Café Bonza bjuder på föreläsning och uppträdande.
Melodifestivalaktuella Allyawan kommer till Café Bonza i Tyresö och föreläser för ungdomar.

Allaywan eller som han egentligen heter, Samuel Nazari kommer och föreläser för ungdomar på Café Bonza i Tyresö. Den melodifestivalaktuella artisten har gått från att skriva underground hiphop till texter som mer handlar om kärlek till livet. Föreläsningen heter från mörkret av botten till ljuset av toppen och handlar om Allaywan väg i livet, om hur han lyckats vända utanförskap och ångest till lycka och framgång.

– Jag behöver ständigt påminna mig själv om min historia och process. När det går bra är det lätt att glömma det som har varit, speciellt för en beroendepersonlighet som mig själv som lätt blir ostimulerad eller inte tillräckligt bekräftad. För mig är det extremt viktigt att prata om mörkret jag har tagit mig ut ur. Så fort du glömmer eller underskattar mörkrets dragningskraft så dras du in igen, säger Allyawan till Mitt i.

Han ser fram emot att föreläsa i Tyresö och säger att tycker om blandningen mellan klasser och kulturer som finns i området. Allyawan skickar en hälsning till de personer som mår dåligt.

– Till dig vill bara säga att jag förstår dig, du är inte ensam. Vi är många som lever med och kämpar mot ångest, det är inte lätt, säger Allyawan.

Föreläsningen äger rum på Café Bonza fredagen den 27 januari mellan 18:30-20:30. Förutom föreläsningen lovar Allyawan att framföra ett par låtar. Även några hemliga artister kommer att uppträda.