ANNONS

Annika vet hur man blir framgångsrik

Segeltorpsbon Annika R Malmberg har föreställningen Framgång på Scalateatern.
Segeltorpsbon Annika R malmberg bjuder på en humoristisk föreställning om människors olikheter och drivkrafter.
Till vardags coachar Annika R Malmberg företagsledare till stora framgångar.
I morgon kväll är det allmänhetens tur att ta del av hennes recept till framgång i en humoristisk föreställning på Scalateatern.
ANNONS

Segeltorpsbon Annika R Malmberg har hyllats för sitt engagemang i Huddinges näringsliv och för ung företagsamhet. 2012 fick hon också Huddinge kommuns handlingskraftpris.

Till vardags coachar hon chefer och företagsledare till att bli framgångsrika, men nu delar hon också med sig av sina tips och tricks för allmänheten.

I morgon kväll ger hon allmänheten nyckeln till framgång, både på det professionella och på det privata planet.

Med föreställningen Framgång visar hon publiken hur olika vi kan se på livet och vilka konsekvenser det kan få när vi ska komma överens med andra och få relationer att fungera.

– Jag skulle säga att det är en skrattfest med hög igenkänning, som en spegel av våra beteenden. Det handlar om människors olikheter, vilket man inte alltid är så lyhörd för och vilket kan få dråpliga konsekvenser. Generellt är vi svenskar dåliga på att ta eller ge kritik, vi är lite för försiktiga och hänsynsfulla, säger hon.

Hon ser sig som en beteendevetare, även om hon inte har den formella titeln. Hon är också självutnämnd framgångsexpert.

– Vad jag vet är det bara jag som har den titeln och jag valde den för att väcka känslor. En del blir provocerande och skeptiska och en del tar det med glimten i ögat, säger hon.

Annika R Malmberg har gett ut flera böcker och om hur man blir framgångsrik och den här föreställningen är baserad på hennes bok ”Tändvätska – om konsten att brinna utan att brinna upp”.

Tanken var att det bara skulle bli en föreställning i våras. Men efterfrågan var större och hon gav sig därefter ut på en liten turné runt om i landet. I morgon gör hon sin sista föreställning, men det finns redan nu planer på en eventuell fortsättning.

ANNONS

Vad är ditt recept för att bli framgångsrik?

– Det gäller att ta reda på var du har dina styrkor, temperament och egenskaper. Se var du en naturlig fallenhet och hitta området där du kommer till din rätt. Sedan handlar det om att jobba mycket, för det kommer inte gratis och det handlar inte om tur. Mitt råd är att inte ta det lugnt, du luras att du kan bli utbränd för att du inte ska bli ett hot. Jag vill att man ska jobba mycket om man vill, det gäller att kunna känna av sina egna gränser, säger hon.

Förställningen på Scalateatern börjar klockan 19.

Populärt på mitti.se just nu: Loffes grill går i graven efter 53 år

ANNONS
Mitt i:s nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Få de bästa lokala nyheterna från Mitt i Huddinge direkt i din inkorg.

Här kan du anmäla dig till fler nyhetsbrev.

Något gick fel. Vänligen prova igen!

Tack! Vi har skickat en bekräftelse till din inkorg.