ANNONS

Bagarmossens Folkets Hus utsett till Årets arrangör

Bagarmossen folkets hus årets arrangör 2020
Calle Nathanson, vd Folkets Hus och Parker, Anna Linell, verksamhetschef Bagarmossens Folkets Hus, och Fredrik Stiernstedt, ordförande.
Efter fyra års förnyelsearbete har Bagarmossens Folkets Hus utsetts till Årets arrangör 2020.
– Vi är så glada, Fredrik Stiernstedt, ordförande Bagarmossens Folkets Hus.
ANNONS

Bagarmossens Folkets Hus har utsetts till Årets arrangör 2020 av riksorganisationen Folkets Hus och Parker. Utmärkelsen delades ut på lördagskvällen vid Folkets Hus och Parkers Kulturdagar.

I fyra år har ett förnyelsearbete pågått i Folkets Hus i Bagarmossen. Besökarna kan ta del av konst, film, dans, yoga, debatter, teater och musik.

– Vi är så glada att vi fått resultat och etablerat oss i området på så kort tid, säger Fredrik Stiernstedt, ordförande Bagarmossens Folkets Hus, i ett pressmeddelande.

Juryns motivering

Efter en omfattande omstart för några år sedan har denna förening blivit en viktig och nära nog omistlig angelägenhet för de boende i området. Konstutställningar, teater, konserter, dans, föredrag och olika former av performanceföreställningar arrangeras i ständig dialog med lokalbefolkningen i syfte att bygga broar mellan de olika grupper som finns representerade i stadsdelen. Genom detta kännetecknas kulturutbudet av en imponerande spännvidd där många olika uttrycksformer och röster får en demokratisk arena att mötas på. Lyhördhet och nytänkande genomsyrar föreningens arrangörskap och därför känns det självklart att utse Bagarmossens Folkets Hus till årets arrangör 2020.

Källa: Folkets Hus och Parker
ANNONS