ANNONS

Blizzys nya låt med Kapten Röd ute nu

Hasti B och Blizzy.
Hasti B och Blizzy.
I dag släpptes "Onda Ögat", Blizzys nya låt som han gjort tillsammans med Kapten Röd.
Ett samarbete som öppnar upp för en ännu större publik.
– Det är bara good vibes med Kapten Röd, det känns grymt, säger Husbyrapparen.
ANNONS

”Onda Ögat” är andra singeln från Blizzys kommande debutalbum ”Selfmade”. Han har släppt två EP:s tidigare, Väster om väster och Djungelblå, och varit med i olika artisters produktioner på olika sätt, men nu är det dags för det första albumet. 

”Onda ögat” har han gjort tillsammans med Kapten Röd med Rinkebybon Hasti B som producent. Det är en fin antihatsång med hyllningar till mammor bland annat.

– Det började med att Kapten Röd frågade om jag ville vara med som förband till spelningen på Globen som var en del av hans turné ”Hundralappen”. Jag har alltid sett upp till honom så det var hur stort som helst. Kapten Röd är en av de finaste själar jag mött, säger Blizzy.

Kapten Röd är en av de finaste själar jag mött

Blizzy

Globenspelningen ledde till att de teamade upp tillsammans med Hasti B i Kapten Röds studio i Göteborg där singeln ”Onda Ögat” föddes. Videon är gjord av Lion Soul Media och släpps tillsammans med låten idag, den 18 maj på Youtube klockan 18 och SVT Play sedan midnatt. 

Blizzys första singel ”One In A Milli” från kommande albumet ”Selfmade” hamnade på kort tid vid release på plats fyra på Svensktoppen och har nått en hög streamingsiffra på Spotify samt plockats upp av bland annat P3.

Nu kan Husbykändisen räkna med att slå igenom för en bredare massa i och med samarbetet med Kapten Röd.

– Jag har en yngre publik och han har en äldre, det blir en perfekt kombo, säger Blizzy.