ANNONS

Ridning och dans på Storvretsdagen

Storvretsdagen 2015.
Storvretsdagen 2015.
Den 21 maj är det dags för den årliga Storvretsdagen, en folkfest för att på sikt få ett bättre Storvreten. Ponnyridning, artister och mycket mer planeras, enligt arrangörerna.
ANNONS

På lördag är det dags för den trettonde upplagan av folkfesten Storvretsdagen. Festen som hålls i Storvretsparken är för boende i området, stora som små.

Har antalet besökare ökat?

– Det vet jag inte, det är lite olika. Vi är väldigt väderberoende eftersom vi är ute men det är alltid mycket barn som är där, berättar Metin Yildiz på Aktiv Tumba som är en av arrangörerna.

– Vi satsar främst på barn och ungdomar och allt är gratis för barnen. Det kan vi tacka sponsorerna Botkyrkabyggen och Botkyrka kommun för. Det enda som kostar är om man vill köpa dricka eller ha något att äta, men det är ju nästan till självkostnadspris, säger Metin Yildiz.

Artister, hoppborg, ponnyridning och dansuppvisning planeras men även fotbollsturnering på spontanplan och demonstration av utegym.

– Det kommer att vara lokala talanger som uppträder i år. Dansuppvisning och ungdomar från Tullinge som spelar rock, berättar Hans Brandin ordförande i Aktiv Tumba.

Storvretsdagen startar lördagen den 21 maj klockan 12.

ANNONS
Mitt i:s nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Få de bästa lokala nyheterna från Mitt i Botkyrka Salem direkt i din inkorg.

Här kan du anmäla dig till fler nyhetsbrev.

Något gick fel. Vänligen prova igen!

Tack! Vi har skickat en bekräftelse till din inkorg.