ANNONS

Frisk och svettig med Kent på gymmet

Å hej. Å hå. Till tonerna av Kent.
Å hej. Å hå. Till tonerna av Kent.
Dan Lilliehorn är gympaledaren som verkligen älskar Kent. Så mycket att han kör sina pass till tonerna av rockbandet resten av veckan. Hans egen favoritlåt finns dock inte med på listan.
ANNONS

Passet är ett klassiskt Friskis och svettis-pass på medelnivå. Men låtvalet är något annorlunda. Under tre dagar (15-17 december) kör gympaledaren Dan Lilliehorn sina pass till tonerna av rockbandet Kent.

Inte bara favoritlåtar

Gympaledaren har varit ett stort Kent-fan sedan 2010, men har inte kunnat välja de låtarna han tycker bäst om. Åtminstone inte fullt ut. Snarare är det låtar som passar dynamiken kring vilken ett gympapass är uppbyggt.

– Klåparen, som är min absoluta favoritlåt fick exempelvis inte plats. Inte heller Mannen i den vita hatten, för det händer inte så mycket i låten liksom. Inte tillräckligt mycket för att gympa till den i alla fall.

Vilka låtar det blir vill Dan hålla hemligt, så att det blir extra roligt att gå på passet. Och för att komma ännu mer i stämning uppmanar han dem som kommer på passet att klä sig helt i vitt. Eller i svart.

Dan leder flera Kentpass på Friskis och svettis

Dan leder flera Kentpass på Friskis och svettis

Ingen återförening

Själv har Dan redan sett Kent två gånger under höstens avskedsturné och han har biljetter till två spelningar till nu i helgen.

Tror du på en återförening av Kent?

– Nej inte alls. Jocke Berg har för mycket integritet.

 

ANNONS

 

 

ANNONS
Mitt i:s nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Få de bästa lokala nyheterna från Mitt i Stockholm direkt i din inkorg.

Här kan du anmäla dig till fler nyhetsbrev.

Något gick fel. Vänligen prova igen!

Tack! Vi har skickat en bekräftelse till din inkorg.