ANNONS

Hornstull får ny julmarknad

Hornstulls marknad – snart som julmarknad.
Sommarmarknaden vid Hornstulls strand flyttar in och återuppstår som julmarknad i december.
Att strosa längs stånden på Hornstulls marknad brukar förknippas med våren och sommaren – men inte längre. I år flyttar gatumarknaden in till Hornstulls handelsplats med en julmarknad i miniformat.
ANNONS

Hornstulls marknad startades 2013 och har sedan dess fått mängder av stockholmare och annat folk att bege sig till Hornstulls strand under sommarhalvåret.

Under vintern tar de vanligtvis paus men nu förlängs säsongen med en julmarknad, inne i värmen på Hornstulls handelsplats, som kommer att pågå från den 9 till 21 december.

Det är första gången som Hornstulls Marknad arrangerar något utanför sin ordinarie plats vid Hornstulls Strand.

– Vi ger små aktörer en chans att synas på en attraktiv plats. Det blir ett annorlunda inslag i handelsplatsen där vi kompletterar mer etablerade varumärken med superlokala designers, säger Pauline Jönsson, på Glad Stad som står bakom Hornstulls Marknad, i ett pressmeddelande.

Marknaden kommer att vara i ett mindre format, med tre unika utställare som byts ut var tredje dag. Här hittar du små unika sortiment av design, smycken, kläder, posters, prints med mera från enskilda personer och företag.

När: 9-21 december, samma öppettider som handelsplatsen. Vardagar 10-20, lördag 10-18, söndag 11-18. Var: På gatuplan i Hornstulls stadsdelscentrum, Långholmsgatan/Hornsbruksgatan

Vill du ha tips andra julmarknader som pågår? Här guidar vi till årets julmarknader i Stockholm.

ANNONS
Mitt i:s nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Få de bästa lokala nyheterna från Mitt i Södermalm direkt i din inkorg.

Här kan du anmäla dig till fler nyhetsbrev.

Något gick fel. Vänligen prova igen!

Tack! Vi har skickat en bekräftelse till din inkorg.