ANNONS

Nu blir det höstlov i Botkyrka och Salem

Det blir dans i både Salem och Botkyrka under höstlovet.
Det blir dans i både Salem och Botkyrka under höstlovet.
Höstlovet är ett välkommet avbrott i studierna för många elever.
Men när man väl sovit ut finns massor att hitta på i både Botkyrka och Salem.
ANNONS

På Fanzingo i Alby får deltagare från 13 och uppåt lära sig hur det går till att vara filmregissör. Deltagarna får dessutom vara med om att göra en kortfilm. Chansen att bli nye Ingmar Bergman finns måndag 29 oktober till onsdag 31 oktober klockan 10-16 och den som vill vara med ska mejla sara.wall@fanzingo.se.

Dans i Hallunda

Söndag 4 november klockan 12-15 är finns det chans till dans på Riksteatern i Hallunda. Här får deltagarna möjlighet att lära sig Afrobeat, hip hop och dancehall. Lärare är Offixcial, Shirin och Mackie. DJ är Diego Mami. Mat kommer att finnas under hela dagen och både dans och mat är gratis.

Vill du veta mer om allt som händer under veckan så finns en diger lista på kommunens hemsida.

Det händer i Salem

Den som vill lära sig koda, alltså programmera, och är mellan 10-12 år har chans på Salems bibliotek tisdag 30 oktober klockan 13-15.30. Då får man välja mellan att skapa spel, animationer eller att göra enkla program. Det är gratis men vill du vara med måsta du anmäla dig senast fredag den 26 oktober till mejladressen biblioteket@salem.se och uppge namn, ålder och telefonnummer.

Street

Gratis är det också att gå på danskurs i Salem tisdag 30 oktober klockan 13.00-15.20. Stegen för dagen kommer från street och jazz. Inga förkunskaper behövs precis som med datakursen ovan. Platsen är Kulturskolan i Salems centrum och det är drop in som gäller.

Mer höstlovsaktiviteter i Salems kommun hittar du på kommunens hemsida.