ANNONS

Jessica utmanar sina rädslor i tv

"Det kommer också vara lite romantik från min sida", säger Jessica Davidsson om programmet
"Det kommer också vara lite romantik från min sida", säger Jessica Davidsson om programmet
Här är alla utmanarna.
Här är alla utmanarna.
Skulle du klara av att sänkas ner i en bur i vatten utan att veta när du får komma upp eller hänga hundra meter över havet? Tyresöbon Jessica Davidsson utmanar sina rädslor i tv.
ANNONS

På måndag är det premiär för TV3:s ”Sveriges modigaste”. Åtta deltagare ska möta sina värsta rädslor och tävla om en halv miljon. Men vad de inte vet från start är att det också finns åtta utmanare som vill komma in i tävlingen. En av dem är Jessica Davidsson, 24 år, från Tyresö.

– Det är det bästa och det värsta jag har gjort. Det var kickar och det var kul, men att det skulle vara såhär brutalt hade jag ingen aning om, säger hon.

Hon berättar att deltagarna tänder eld på sig själva, sänks ner under vatten utan att veta när de får komma upp och utsätts för riktigt höga höjder.

Varför sökte du?

– Jag är en väldig tävlingsmänniska och älskar att utmana mig själv, få adrenalinkickar och se hur mycket jag klarar av. Living on the edge liksom, säger hon.

Men hur vågar du?

– Jag tänker inte på konsekvenserna och hinner sällan bli rädd, säger hon och skrattar.

Hennes mål var att vinna.

– Det var det enda. Att klara allting, inte ge upp och satsa järnet.

ANNONS

Hon är övertygad om att hennes bakgrund som elitgymnast hjälpte henne i tävlingarna. Som treåring började hon som gymnast i Tyresö – för att sluta för 1,5 år sedan när hon började att resa.

– Jag vet att när man tävlar gäller det. Du har en chans och den måste du klara.

Serien spelades in på Malta i augusti och september förra året, men det är först för ett par veckor sedan som Jessica landade i Tyresö igen efter sina resor i världen. Nu väntar vardagen som barnskötare på Brevik skola.
Hon är stolt över tiden på Malta.

– Det jag gjorde i programmet trodde jag aldrig att jag skulle klara av. Man får lära känna sig själv och vad man klarar av.

Fakta

Jobbar som barnskötare

Namn: Jessica Davidsson
Ålder: 24 år
Bor: Centralt i Tyresö. Har bott i Tyresö hela livet.
Jobbar som: Barnskötare på Breviks skola
Bakgrund: Gymnast i 21 år.
Aktuell: Utmanare i TV3:s ”Sveriges modigaste” som sänds i tio avsnitt med start på måndag den 3 april.