ANNONS

Kärleksprojektet som mynnat ut i musikvideo med Lidingö som fond

Tobias och Daniella hemma i Torsvik.
Tobias och Daniela hemma i Torsvik.
Nyligen släppte artisten Tobias Isaksson sitt femte album som kritikerkåren bland annat kallat ”årets skiva för alla nyförälskade”. Skivan är en kärlekshyllning till flickvännen och filmaren Daniela Gullström, som gjort videon till ett av spåren. I dag släpps videon som till stora delar spelades in på Lidingö.
ANNONS

– Albumet är en kärlekshyllning skriven av mig till min flickvän Daniela, säger Tobias Isaksson.

Sista spåret ”The Rose” berörde Daniela särskilt och deras ”gemensamma kärleksprojekt”, som paret kallar det, har nu mynnat ut i en musikvideo som Daniela skapat.

– Då vi älskar Lidingö med alla fina vikar och stränder och den underbara havsluften var valet av location för utomhuscenerna i videon givet. Inspelningen av utomhusscenerna ägde rum på Hustegaholm och duschscenen är inspelad i Torsvik, säger Tobias Isaksson och fortsätter:

– Vi har bott ihop på ön sedan i november men vår gemensamma kärlekshistoria till Lidingö började redan förra sommaren då vi ofta hälsade på Danielas föräldrar på Näset, vi spenderade merparten av sommaren med att åka från Hökarängen till Lidingö för bad på Fågelöudde och Södergarn.

Hur har det fungerat att samarbeta med den man är kär i?

– Det har gått jättebra, det handlar om att ta pauser för att se på film och inte arbeta hela tiden. Det har känts tryggt att låta Daniela gestalta musiken. Hon övertalade mig att medverka i videon själv och det har jag inte gjort innan.

Här är videon:

ANNONS