Min lokala hjälte

2 000 besökare väntas till Trädgårdsrocken på lördag

Ban Bianca med Victor Ekvall var ett av banden som spelade förra året.
Ban Bianca med Victor Ekvall var ett av banden som spelade förra året.
Ban Bianca.
Ban Bianca.
Arrangörerna tror på 2 000 besökare i alla åldrar när det är dags för den sjuttonde upplagan av Trädgårdsrocken på lördag.

Festivalen som startade på en scen byggd av lastpallar 1998 har växt rejält sedan starten. Den som inte vill missa spektaklet bör se till att vara i Tungelsta Park mellan klockan 14 till 21 på lördag. Festplatsen ligger bakom Gula Villan där också föreningen Musikcentralen som är huvudarrangör har sin bas.

– Det här är Haninges största festival. För fem år sedan när jag kom med hade vi 800 besökare, säger Victor Ekvall som är en av de drivande krafterna i föreningen.

Victor Ekvall spelar dessutom i Ban Bianca som är en av akterna som kliver upp på scenen. Övriga akter på Trädgårdsrocken är Newdrive, Hollie & The Firestones, Grumme, Colossus, Smash, Simon Peter, Bridge to Reality, The Intolerants och Taz. Festivalen som har flera sponsorer är gratis att gå på.

Obs! Det är lördag som gäller. Det som står i papperstidningen som kom ut tisdag den 9 augusti blev fel. Tidningen beklagar detta.