Han vill bli den bästa pappan

Under ledning av Adam Alsing ska flera pappor tävla om vem som är den bästa pappan i en ny tv-show. Valentino Poljarevic och hans 12-åriga dotter Gina från Visättra är med.

Valentino Poljarevic sökte aldrig själv till programmet ”Min pappa är bättre än din pappa”. Än i dag vet han inte riktigt hur tv-kanalen hittade honom.

– De ringde upp mig en dag, jag vet fortfarande inte varför. Jag misstänker att det var via sajten statist.se, men jag är inte riktigt säker, säger han.

Men för kanalen blev det en fullträff. Både Valentino och hans dotter Gina ville vara med.

– Jag tycker att det lät som en väldigt kul grej att göra, det är ”once in a lifetime” som man gör en sådan här grej. Mina barn kommer aldrig att glömma det här, säger Valentino Poljarevic.

Tv-showen, som leds av Adam Alsing, är ett slags mini-gladiatorerna med en hel del actionfyllda grenar och dessutom frågesport. Kravet är också att det ska vara en pappa som tävlar tillsammans med sitt barn. Att det är krävande upptäckte Valentino, som i vanliga fall arbetar på kontor, tidigt under inspelningarna.

– Den jobbigaste grenen var när man skulle slå sönder ett skrivbord och föra delarna till ett band där de skulle vägas. Det krävde väldigt mycket kondition.

Du jobbar ju på kontor, hur var det att få slå sönder ett skrivbord?

– Jag var nog bäst på att slå sönder det men inte på att springa med delarna, haha.

Valentino Poljarevic är nöjd med sin och dotterns insats.

– Gina och jag har tyckt att det här var jättekul. Men hon var lite besviken på mig efter frågesporten, det brukar funka lite bättre hemma i tv-soffan.

Fakta

Ett bra team

Namn: Valentino Poljarevic.

Ålder: 35 år.

Familj: Fru och tre döttrar.

Bor: Visättraängarna.

Jobbar: Affärsutvecklare på Mobis Parts Europe.

Namn: Gina Poljarevic.

Ålder: 12 år.

Tränar: Karate.

Gillar: Musik och datorer.

Gemensam styrka: ”Vi känner varandra väldigt bra.”