Kändisars favoritfrisör fixar stilen i tv

Antonio Axu
Antonio Axu driver tre stycken salonger med olika inriktningar i Stockholm.
Antonio Axu från Norsborg är kändisfrisör och driver egna salonger. Bland kunderna finns Marie Serneholt, Filippa Reinfeldt och Carolina Gynning. Under våren är han med i programmet Stil i sikte som har premiär på tisdag.
– Det var väldigt kul, men väldigt hektiskt, säger Antonio Axu.

Det nya ”makeover-programmet” Stil i sikte har premiär på tisdag på TV3. I programmet, som utspelar sig på båten Cinderella, stylas ett antal personer om. De går från en trött vardagslook till att bli riktiga smällkarameller som direkt skulle bli festens mittpunkt. Deras nya frisyrer skapas av Antonio Axu, Norsborgs egen kändisfrisör.

Hur var det att jobba med programmet?

– Det var väldigt kul, superbra team runt hela programmet. Men väldigt hektiskt, det blev tolv timmars arbetsdag och jag var trött när det var klart, säger Antonio Axu.

Vad minns du mest från tiden på sjön?

– Jag kommer ihåg alla. Men en av kvinnorna från första programmet minns jag väl. Hon var otroligt vacker men visste inte om det. Vi lyfte verkligen fram det.

Om det blir en till säsong och du blir tillfrågad, kommer du tacka ja då?

– Utan tvekan. Det var superkul och vi hjälpte faktiskt människor. Jag tror att alla vill vara snygga även fast man inte erkänner det. Ibland kan man behöva lite hjälp, säger Antonio Axu.