Programmet är spikat på nya teatern

Sissela Kyle, chef för Kretsteatern, medverkar själv i föreställningen Mitt sovjetiska nöjesliv.
Sissela Kyle, chef för Kretsteatern, medverkar själv i föreställningen Mitt sovjetiska nöjesliv.
Nu har biljetterna släppts till första säsongen med nya Kretsteatern i Farsta. En av föreställningarna är redan slutsåld.

I förra veckan skrev vi på mitti.se om den nya Kretsteatern som ska turnera i Farsta, Skarpnäck och Vällingby i vinter. Programmet är klart och på måndagen släpptes biljetterna. Fyra olika föreställningar blir det i Farsta:

Prata högre, Karin! 14-28 januari (fem tillfällen). Nyskriven revy av Lotta Olsson med musik av Jojje Wadenius, på temat tryckfrihet. Premiären den 14 januari är också urpremiär för Kretsteatern.

Mitt sovjetiska nöjesliv, 22 och 29 januari. Föreställning av och med pianisten Veronica Reinstein om minnen av livet i Sovjetunionen, med fokus på hennes pappa, en ung lovande kompositör som tvingades in i armén, togs tillfånga och senare blev anklagad för spioneri. Medverkar gör också Sissela Kyle.

Kicktorsken, 25 januari. Smärtsam och humoristisk föreställning av och med Alexander Salzberger, inspirerad av hans egen uppväxt, präglad av ständigt identitetssökande och med missbrukande föräldrar.

Biljetterna till sångföreställningen Brel: De enda ord kanonerna förstår som spelas på Tuben 19 och 26 januari är redan slut.