Så ska Vallentuna bli bästa företagarkommunen

Carola Lemne vd Svenskt näringsliv
Carola Lemne är vd för Svenskt näringsliv och besöker Vallentuna den 9 november.
Hur ska Vallentuna bli bäst i landet på företagande? Det ska vd:n för svenskt näringsliv Carola Lemne berätta, som talar i Kulturhuset under Vallentunas Näringslivsdag den 9 november.

Ge bättre service till småföretagen och underlätta för nystartade företag att etablera sig kommunen. Det är temat för näringslivsdagen som arrangeras för andra året i rad i Kulturhuset i Vallentuna.

– Vi vill att Vallentuna ska vara en plats för företag att växa och där de känner att här vill de stanna. Då har vi som kommun en väldigt viktig uppgift att fylla och i dialog med företagen vill vi skapa förutsättningar för ett bättre företagsklimat, skriver Magnus Isberg, näringslivsutvecklare på Vallentuna kommun i ett pressmeddelande.

Carola Lemme, vd för Svenskt näringsliv har bjudits in att prata om hur klimatet för företagen i kommunen kan förbättras. Allmänheten är välkommen att lyssna på föreläsningen som varar mellan klockan 13.30 till 15.00. Efteråt ska Colin Moon, doktor i antropologi och tidigare utsedd till Årets talare, prata om svensk kultur och hur svenskar är. Han föreläser mellan klockan 16.00 och 17.00.