Välj ditt område
Lars Wallin firar 25 år som designer.
Lars Wallin firar 25 år som designer.
Helgen 11-12 mars är sista chansen att se utställningen.
Helgen 11-12 mars är sista chansen att se utställningen.
40 000 personer har lockats till vinterutställningen, som är den mest besökta någonsin.
40 000 personer har lockats till vinterutställningen, som är den mest besökta någonsin.

Succé för Wallin- utställning på Artipelag

Kultur / Nyheter Kläddesignern Lars Wallins utställning på Artipelag har lockat 40 000 besökare. I helgen är sista chansen att se de minnesvärda kreationerna.

Kläddesignern Lars Wallins kreationer går inte bara hem hos kungligheterna och kändisarna som bär dem. De har också gjort succé på Artipelag. Under endast fyra månader har över 40 000 personer besökt utställningen Fashion Stories, vilket gör den till den mest välbesökta vinterutställningen någonsin.
– De flesta vill ju besöka skärgården sommartid. Trots det har vi alltså haft 40 000 besökare, vilket vi är väldigt glada för. Dessutom är cirka 75 procent förstagångsbesökare, så vi hoppas att de kommer tillbaka i sommar, säger Riitta Östberg, VD på Artipelag.

På utställningen visas närmare tvåhundra av modeskaparens kreationer upp, bland annat klänningen som bars av Petra Mede när hon programledde Eurovision Song Contest med 205 miljoner tittare.
– Det är ganska häftigt. När jag får frossa i haute couture-tyger mår jag som allra bäst. Couture-klänningarna är mina rolls royce, säger Lars Wallin till P4 Stockholm.

Sista chansen nu i helgen

Helgen den 11-12 mars är sista chansen för den som vill besöka utställningen. Då är Lars Wallin själv på plats och flera visningar sker tillsammans med honom.

LÄS MER: 

Din bästa Stockholmsguide

Fler nyheter från Hela Stockholm

Nyheter

En skadad efter mc-olycka i Grödinge

Nyheter

De äger stans mäktigaste husbil

Nyheter

Just nu: Gasläcka vid Observatorielunden

Kultur

Polisen stoppar Bob Hund-spelning på Plattan

Sport

Dags för ett av världens tuffaste lopp

Brott

Jakt på kepsprydd apoteksrånare