Min lokala hjälte

Livescen för svensk musik tar plats på Djurgården

Love Antell är första akt ut på Pop House Live-scenen på fredag den 26 augusti.
Love Antell är första akt ut på Pop House Live-scenen på fredag den 26 augusti.
Love Krok Attling, musikansvarig på Pop House.
Love Krok Attling, musikansvarig på Pop House.
I höst startar Pop House på Djurgården en ny livescen med enbart svensk musik. Love Antell är först ut och inviger scenen på fredag.

Nu får Pop House, huset som är tillägnat svensk populärmusik, på Djurgårdsvägen 68 ett tillskott till de utställningar inom svensk popmusik och musikhistoria som redan finns här.

I höst kommer en scen för såväl oupptäckta såväl som etablerade svenska artister att erbjudas i lokalen. Förhoppningen är att skapa en avskalad och intim känsla för publiken, enligt musikansvarige Love Krok Attling.

Satsningen drar i gång redan på fredag med den sverigefinska musikartisten Love Antell på scen. Varje vecka kommer en ny akt att uppträda.

I det närmsta bjuds det på bland andra Buster Moe, Maria Hazell, Moment och Good Harvest, men fler akter avslöjas allt eftersom.

Entrén till Pop House Live är fri med start från klockan 18.

Vinn biljetter till Popaganda – anmäl dig här!

Till helgen väntar två proppfulla festivaldagar vid Eriksdalsbadet. Med artister som Markus Krunegård, Little Jinder, Belle & Sebastian, Amanda Bergman och FKA Twigs.

Nu har du chansen att vinna två biljetter till Popaganda – följ instruktionerna här nedanför.

Nu startar vi på Mitt i Stockholm nyhetsbrevet Fredagspepp. Här bjuder redaktionen varje fredag på nöjes-, mat- och kulturtips inför helgen. Dessutom väljer vi ut de bästa reportagen och de roligaste intervjuerna. Brevet kommer varje fredag i rakt in din mejlkorg.

Om du anmäler dig här kan du dessutom vara med och tävla om två tvådagarsbiljetter till Popaganda. Allt du behöver göra för att vara med i tävlingen är att klicka på länken, fylla i personuppgifterna och ge oss dina tre bästa Stockholmstips.