ANNONS

Minifestival i Handen hedrar lokal profil

Det blir rockfestival vid Gula villan i Gamla folkets park på lördag.
Det blir rockfestival vid Gula villan på lördag. Foto: Gula villan/Gula villans facebook.
Det blir rockfestival i Gamla folkets park i Handen på lördag när en nyligen bortgången lokal musikprofil hyllas – temat för festivalen är att det aldrig är för sent att drömma.
ANNONS

Från klockan 12 på lördagen drar minifestivalen ”Jan Wilson Memorial 2017” igång vid Gula villan i Gamla folkets park i Handen.

Men det blir inte punk inne i ”villan” denna gång, som brukligt, utan bredare, varierad rock.

Ett tiotal band spelar på festivalen – bland annat lokala Haningebanden Above The Sun och Behave Society – som är en hyllning till bortgångna lokala musikprofilen Jan Wilson.

Fredrik Bousset.

Fredrik Bousset.

Festivalen ska återkomma

Temat för festivalen är att det aldrig är för sent att drömma, berättar arrangören Fredrik Bousset, som spelade tillsammans med Jan Wilson i rockbandet Reaction mellan 2014-2016.

– Vi siktar på att festivalen kommer arrangeras de nästkommande två åren också. Jan Wilson, som var ett stort Queen- och Rush-fan, nådde sin dröm med musiken vid 49 års ålder, men gick sedan hastigt och tragiskt bort. Studieförbundet vuxenskolan har stöttat festivalen till 100 procent och jag tänker redan hur festivalen för 2018 och 2019 ska bli. Det är aldrig för sent att drömma, säger Fredrik Bousset.

Det är valfri entrépeng.


ANNONS
ANNONS
Mitt i:s nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Få de bästa lokala nyheterna från Mitt i Haninge direkt i din inkorg.

Här kan du anmäla dig till fler nyhetsbrev.

Något gick fel. Vänligen prova igen!

Tack! Vi har skickat en bekräftelse till din inkorg.