ANNONS

Monstermasker, fotboll eller en fisketur på höstlovet

Snart startar höstlovet till mångas glädje.
Snart startar höstlovet till mångas glädje.
Höstlov innebär ledigt från skolorna – men för det behöver du inte sitta sysslolös. I Huddinge kan du göra läskiga masker och gå på teater, eller varför inte ta en fisketur i Orlången?
ANNONS

Monstermåndag på Huddinge bibliotek.
Förbered dig inför kommande halloween helg och gör masker i papper på Huvudbiblioteket i Huddinge. Den 31 oktober mellan klockan 13-15, från 8 år. Föranmälan behövs men inträdet är gratis.
Mer information och anmälan hittar du här.

Rid och åk vagn bakom Rådsparkensåsnor.
I Rådsparken kan du gå på djurtur med personal och både komma nära djuren och ställa frågor. Du kan även rida, åka vagn eller bli ansiktsmålad. Den 31 oktober till den 4 november, för alla åldrar.
Veckans program hittar du på här.

Zombies, varulvar och grekiska gudar på biblioteket.
Träffa och ställ frågor till författaren Andreas Palmaer på Huvudbiblioteket i Huddinge. Han har skrivit böcker om zombies och varulvar men även serien Fans. Onsdagen 3 november klockan 15, från 9 år.
Information och föranmälan hittar du här.

Hälsa på ankor och titta på föreställningen ”Den fula ankungen”.
Två föreställningar av ”Den fula ankungen” kommer att spelas på Rådsparkens kafé under höstlovet med Teater Tummeliten. I samband med teatern kan du hälsa på de riktiga ankorna. Söndagen den 30 oktober klockan 11-12 och 12-13, från 2 år.
Fri entré men biljett bokar du hos Rådsparken innan den 23 oktober.

Fotboll för alla i Huddingehallen.
Drop in fotboll för tjejer, killar och ickebinära i alla åldrar i Huddingehallens A-sal. Material och ledare finns på plats. Tisdagen den 1 november klockan 13-15.30.
Mer information från Huddingehallen hittar du här.

Testa olika tekniker av måleri i Konstverkstan.
Inspireras av konstnären Katarina Anderssons utställning Skäl som visas på Fullersta Gård och passa samtidigt på att testa olika måleritekniker. På plats är Konstpedagog Sofi Lardner Häggström och leder workshops. Den 1 november klockan 9-15, 12 -15 år. Begränsat antal platser så anmälan krävs, mer information hittar du på här.

Bege dig till Orlången och fiska med proffs.
Prova-på-fiske tillsammans med Sveriges sport- och fiskevårdsförbund. Under dagen bjuds det på korv med bröd och du får låna utrustning och bete. 31 oktober och 1 november mellan klockan 9-14.30 för barn och ungdomar.
Mer information: sportfiskarna.se

Teckna med Pax-illustratören i Trångsund.
På Trångsundsbibliotek blir det aktiviteter kring den populära bokserien Pax med bland annat tävlingar och teckningsworkshops med Pax böckernas illustratör Henrik Jonsson. Den 31 oktober till 4 november klockan 10-12, vill du vara med på tecknarverkstad är det 1 november klockan 10-12.
Mer information och anmälan här.

Sminka dig perfekt med ett proffs i Vårby gård.
Lovette Jallow som gett ut boken Black Vogue -skönhetens nyanser kommer att hålla sminkworkshops på Vårby bibliotek. Den 1 november klockan 16-19, begränsat antal platser men fri entré.
Mer information hittar du här.

ANNONS
ANNONS