ANNONS

Musikmåndag i stan

Upplev Veronica Maggio i en intim, dunkel teatersalong när hon gästar Tomas Andersson Wij för en unik kväll där musik varvas med samtal.
Upplev Veronica Maggio i en intim, dunkel teatersalong när hon gästar Tomas Andersson Wij för en unik kväll där musik varvas med samtal.
Låt måndagen gå i musikens tecken. Välj mellan konserter på Södra teatern, Fasching och Vasateatern ikväll. Än finns biljetter kvar till alla tre.
ANNONS

Klockan 19.30 på Vasateatern inleds en kväll med musik och samtal när Tomas Andersson Wij spelar med den mest spelade kvinnliga artisten på Spotify: Veronica Maggio. Konserten är den sista av fyra under den andra säsongen av “Tomas Andersson Wij spelar med” där Peter LeMarc, Timbuktu och Lars Winnerbäck har medverkat under hösten. Knip en av de sista ståplatserna på balkongen och dra till Vasagatan 19 ikväll.

På Södra teatern bjuds det istället på en musikalisk seglats klockan 19. Här berättar och sjunger skådespelaren och sångaren Mattias Enn om den Svenska Amerika Linien, som trafikerade sträckan Göteborg till New York mellan år 1915 och 1975. Möt kungligheter, politiker, filmstjärnor och andra passagerare ombord till tonerna av Evert Taube, Karl Gerhard och Cole Porter på Mosebacke torg 1.

Måndagar på Fasching är lika med Jamkultur – konserter som följs av öppet jam. Klockan 19.30 ikväll kliver Linus Lindblom, flerfaldigt prisbelönad saxofonist och kompositör, på scen. Med sig har han pianisten Carl Bagge, kontrabasisten Pär-Ola Landin och trummisen Konrad Agnas som han nyligen har släppt den hyllade skivan Sanctuary tillsammans med. Från omkring klockan 21.00 blir det öppet jam. Kungsgatan 63, fri entré och 18-årsgräns är vad som gäller.

ANNONS
Mitt i:s nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Få de bästa lokala nyheterna från Mitt i Södermalm direkt i din inkorg.

Här kan du anmäla dig till fler nyhetsbrev.

Något gick fel. Vänligen prova igen!

Tack! Vi har skickat en bekräftelse till din inkorg.