Notholmen livas upp med festival

Musikkvällarna på Notholmen under sommaren har varit välbesökta. Till helgen blir det musik från morgon till kväll när Notholmens visfestival går av stapeln.
Musikkvällarna på Notholmen under sommaren har varit välbesökta. Till helgen blir det musik från morgon till kväll när Notholmens visfestival går av stapeln.
På lördag är det premiär för Notholmens visfestival. Då bjuds det på underhållning för hela familjen med artister från Sverige, Danmark och USA.

På lördag livas Notholmen upp med musik och teater från morgon till långt in på kvällen. Det bjuds på allt från körsång och visa till country och blues. Det blir dessutom barnteater med Tune och Ljudit.

– Vi har kört musikkvällar nu under sommaren och nu vill vi avsluta med en visfestival. Utan att lyfta fram någon enskild artist som uppträder under festivalen så kan jag säga att vi fortsätter med den höga nivå vi haft under sommaren då bland andra Py Bäckman och Marie Bergman uppträtt, säger arrangören Anette Berg som driver Café Notholmen tillmannans med sin syster Pia Hedberg.

Tanken är att festivalen ska bli ett årligen återkommande evenemang.

– Musikkvällarna har varit välbesökta och vi är jättespända inför det här. Vi hoppas att många kommer och att vi därefter låter det växa och bli ett återkommande event, säger Anette Berg.

Fakta

Artister från när och fjärran

Tyresökören, Lisen Elwin, Sjöström och Gullö, Leffe och Eva, Jan Hammarlund, Lunau & Sund, Cicci Landén, Eva Simmons, My Quiet Companion, Eva Hillered, Harals Pettersson & Agneta Hellström, Brian Kramer och Maria Blom Band.

Festivalen pågår från klockan 10-21 och inträdet kostar 200 kronor. Barn under tolv år går in gratis.