ANNONS

Oliver fortsätter rocka i Talang

Oliver Rytting i Talang 2017.
Oliver Rytting ser fram emot semifinalen i TV4 den 29 april.
Målet är att bli världskänd – men först ska han ta sig förbi semifinalen i Talang på TV4.
– Det känns kul, säger 12-årige Oliver Rytting.
ANNONS

Det har gått en dryg månad sedan David Batra skickade den 12-årige talangen direkt till semifinal. Sedan dess har det blivit mycket selfies med nyblivna fans, berättar Oliver Rytting.

– Ja, de säger ”wow, det är Oliver” och vill ta bilder.

På lördag är det dags för semifinal i direktsändning. Han får inte berätta så mycket om programmet och vad han ska sjunga är hemligt.

– Men det blir hårdrock.

”Jag hoppas att jag vinner och att jag har kul.”

Nervös är han inte.

– Nej, det känns jättekul! Jag hoppas att jag vinner och att jag har kul.

Efter att Oliver Rytting sjöng Kisslåten ”Heaven’s on fire” har han hyllats av både jury och publik och medverkat i Nyhetsmorgon. Han har också hyllats av bandet självt på Twitter.

Hur det än går i semifinalen har Oliver Rytting flera planer för framtiden. Närmast väntar Kiss weekend på Hard rock café i Stockholm den 5–6 maj. Han har också blivit kontaktad av Ellen DeGeneres för att eventuellt gästa hennes tv-program i USA. Ingenting är klart ännu, men han har intervjuats på Skype.

ANNONS

– Oliver fick spela in en hälsningssnutt till Ellen, och han fick även spela in en sång på telefon. Det är jättespännande och oväntat, och Oliver tycker ju det är extra coolt att ha blivit kontaktad över huvud taget, säger Olivers mamma Marié Rytting till TT.