ANNONS

Parkteatern gör debut i Danderyd i sommar

Lilla trollflöjten riktar sig till både vuxna och barn.
Lilla trollflöjten riktar sig till både vuxna och barn.
Nu kommer parkteatern till Danderyd för första gången någonsin. Lilla trollflöjten spelas i augusti och är en föreställning för både gamla som unga.
– Det är fantastiskt roligt att kunna bjuda Danderydsborna på parkteatern. Vi hoppas att det blir en familjefest och en härlig upplevelse, säger Kerstin Hassner.
ANNONS

Den 16 augusti bjuder Danderyd på en föreställning från Parkteatern. Föreställningen är Lilla trollflöjten som spelas bakom Danderydsgården och är gratis för alla besökare.

– Jag tänker att det är fantastiskt roligt att bjuda Danderydsborna på parkteatern. Vi hoppas att det blir en familjefest och en härlig upplevelse för alla besökare med sol och fint väder, säger Kerstin Hassner som är kulturchef i Danderyds kommun.

En föreställning för alla

Lilla trollflöjten riktar sig till gammal som ung vilket också var en av anledningarna till att valet hamnade på den föreställningen. Danderyd betalar 32 500 kronor vilket är hälften av kostnaden, resten av pengarna går landstinget in med.

– Vi får ge Danderydsborna en stark upplevelse till ett rabatterat pris. I år har vi ingen kulturbiennal som vi satsar på och kan på detta sätt ge andra upplevelser. Det är väl satsade pengar, säger Kerstin Hassner.

ANNONS