ANNONS

Nya radiokanalen hyllar citys gamla kvarter

Klara Radio livesänder varje vecka från ett gammalt biljettbås på Brunkebergs nya takpark.
Klara Radio livesänder varje vecka från ett gammalt biljettbås på Brunkebergs nya takpark.
Klara Radio samlar artister, dj:s och andra musikälskare – och livesänder från ett gammalt biljettbås på stans nya takterass på Brunkebergstorg.
ANNONS

Stan har fått en ny musikradio. På onsdag sänder Klara Radio för första gången live från takparken vid Brunkebergstorg, där de huserar i ett gammalt biljettbås.

Grundare och initiativtagare till Klara Radio är Julia Wallin, Victor Sanchez, Mattias Larsson Polanco, Hugo Johansson och Kajsa Haidl.

En mötesplats för artister, dj:s och musikälskare

Med Klara Radio vill de skapa en digital plattform och fysisk mötesplats för intressanta artister, dj:s, independentbolag, skivsamlare, skribenter och musikälskare i stan, och rama in den skandinaviska musikscenen för en internationell publik.

– Målet är att skapa en eklektisk blandning av genrer och stilar från ett brett utbud av musikprofiler, säger Mattias Larsson Polanco klubbarrangör och en av radions grundare i en kommentar.

En hyllning till Stockholmskvarteren

Namnet Klara är en hyllning till Stockholmskvarteren i city.

Sändningspremiären är på onsdag, 9 maj, klockan 15. Därefter livesänder Klara Radio musikmixar, radioshower, labelkvällar och specialsändningar från båset varje torsdag till söndag.

ANNONS
Mitt i:s nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Få de bästa lokala nyheterna från Mitt i Vasastan direkt i din inkorg.

Här kan du anmäla dig till fler nyhetsbrev.

Något gick fel. Vänligen prova igen!

Tack! Vi har skickat en bekräftelse till din inkorg.