ANNONS

Redaktionen tipsar: Här har du din lördag

Vougedans på Musikaliska låter spännande tycker Mitt i Stockholms redaktion
Vougedans på Musikaliska låter spännande tycker Mitt i Stockholms redaktion
Lördagen i stan bjuder bland annat på vougedansare på Musikaliska, Skateloppis i Hornstull och nattmarknad bland Hötorgets skyskrapor.
ANNONS

Trots vädret är det Skateloppis i Hornstull imorgon. Från klockan 11 och framåt kan du som letar begagnade skateboardprylar botanisera bland borden på Hornstulls strand.

På Boulevardteatern mitt på Götgatan är det premiär för körmusikalen Vackra ni. Det är föreställning om brustna drömmar, om livets grå, enkla vardag – och i sin praktfulla regnbågsfärg. med kvinnokören Sapphonia. Föreställningen börjar klockan 19

Samma kväll är det nattmarknad på Hötorget. Komersiellt, javisst. Men också ett recept för en levande stad. Marknaden pågår mellan 18 och 23.00.

Efter all shopping håller Dramatens terrass öppet Det är av många nattklubbsterasser i Stockholm just nu (finns det rentav för många?) och vill du hellre till en annan terrass, säg F12 på Konstakademiens trappa, är det också ett alternativ.

Fler exempel på anrika institutioner som blir festpalats på kvällen är Musikaliska som också har öppet på lördag. Det blir en massa DJ:s som spelar men kvällens huvudperson är nog ändå vougedansaren Apollo, som förutom sin kritikerrosade enmansföreställning på Stadsteatern även dansade och körade på Little Jinders senaste turné.

ANNONS
Mitt i:s nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Få de bästa lokala nyheterna från Mitt i Stockholm direkt i din inkorg.

Här kan du anmäla dig till fler nyhetsbrev.

Något gick fel. Vänligen prova igen!

Tack! Vi har skickat en bekräftelse till din inkorg.