Piano och saxofon i världsklass när Waxholms hotell öppnar nytt

C-M Carlsson att gästas av Wojtek Goral, Waxholm hotellet, Livebaren
C-M Carlsson att gästas av Wojtek Goral när Livebaren öppnar.
Waxholms hotells nya koncept Livebaren öppnar upp på bistron Lilla Strand. Varje fredag och lördag kommer det att spelas pianomusik och flera musiker gästar.

Sjunga, dansa och drömma sig bort i musikens värld. Det är hur Waxholms hotellet marknadsför sin nya satsning, Livebaren som öppnar den 14 juni och håller öppet till och med den 10 augusti.

– Hela restaurangen ska andas energi och vara ett självklart val för familjen, vännerna, och festsugna kompisgäng. Uteserveringen har ett slående läge just vid kajkanten i Vaxholm och bjuder på skärgårdsfläktar säger hotellägaren Tobias Ekman.

Satsningen är ett samarbete med CMC Music som sedan tidigare driver livebarer på bland annat Sälens Högfjällshotell, Hotell Salzburger Hof Bad Gastein och Hotell Tylösand.

Välkända musiker

Pianisten C-M Carlsson är en av Sveriges främsta pianoartister och har genom åren medverkat som kapellmästare i olika produktioner på SVT och TV4.

Under öppningshelgen uppträder C-M Carlsson tillsammans med en av Sveriges absolut bästa saxofonister, Wojtek Goral.

Wojtek Goral har arbetat med bland annat internationella artister som Justin Timberlake, Michael Bublé, Ariana Grande och Stevie Wonder.