ANNONS

Sista chansen – prova på-dag i Rådsparken

Är du sugen på att prova på att hel uppsjö av olika cyklar och skateboards, och dessutom få hjälp och tips av två världsmästare? Eller är kanske klättervägg och gå på lina din grej?

I dag är det den sista av tre prova på-dagar i Rådsparken - och klockan 13 bjuds det på högklassig show.
ANNONS

Tusentals barn och ungdomar har tagit sig till Rådsparken under måndagen och tisdag för att bland annat prova på att jonglera, gå på lina och klättra på klättervägg – och i dag är det den sista dagen prova på-dagen för den som har missat.

Dessutom bjuds det på show klockan 13 med Stefan ”Lillis” Åkesson och Andreas Lindqvist, världsmästare i freestyle skateboard och BMX.

”Lillis” har också trickskolan How to som SVT:s Lilla Sportspegeln har varit på plats och filmat. Där kan den som vill lära sig tricks på skateboard, kickbike och BMX få hjälp. Programmen sänds under sommaren med start första veckan i juli.

– Det har kommit jättemycket folk hittills och vi har haft otroligt tur med vädret. Passa på att kom hit och prova på, och Lillis och Andreas är jätteduktiga på lära ut, säger Malena Rågfeldt, enhetschef på Rådsparken.

Det finns aktiviteter för barn från fyra år och uppåt, men det mesta lämpar sig bäst för barn i skolåldern.

Prova på-dagen pågår mellan 12-16.

ANNONS
Mitt i:s nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Få de bästa lokala nyheterna från Mitt i Huddinge direkt i din inkorg.

Här kan du anmäla dig till fler nyhetsbrev.

Något gick fel. Vänligen prova igen!

Tack! Vi har skickat en bekräftelse till din inkorg.