ANNONS

Slå mig hårt i ansiktet-Stenström släpper ny singel – ger gratiskonsert på Debaser

Thomas Stenström släpper singel och firar med gratis livespelning.
Thomas Stenström släpper singel och firar med gratis livespelning.
I fredags släppte artisten Thomas Stenström Allt jag har som första singel från sitt kommande album. Det firas med en gratis livespelning på Debaser Strand på onsdag.
ANNONS

Thomas Stenström slog igenom stort med singeln Slå mig hårt i ansiktet från sitt andra album Fulkultur för två år sedan. Låten var en av de största under sommaren 2014.

Nu följer Stenström upp med sitt tredje album, som för tillfället går under arbetsnamnet Rör inte min kompis, som planeras släppa senare i höst.

Redan i fredags kom det första smakprovet från skivan i och med släppet av singeln Allt jag har (Lyssna här). Låten har han skrivit tillsammans David Axelsson, Johan Jonasson och Björn Yttling som även står som producent för både låten och skivan.

Så här har Thomas Stenström själv beskrivit låten: ”Temat är som alltid öppet för tolkning, men ibland tänker jag att den handlar om att stå på nån jävla stockholmskrog som man inte vill va på men ändå bränna sina sista pengar där, eller så handlar den om att komma hem, eller att göra skit som man lovat sig själv aldrig får hända igen, jag vet inte, den som lyssnar får tolka fritt, finns inga rätt eller fel”.

I morgon, onsdag, har du chansen att se honom spela live när han bjuder in till konsert och releaseparty för Allt jag har på Debaser Strand, Hornstrulls strand 4. Entrén öppnar klockan 19, spelningen drar igång på Strands stora scen klockan 20.30. Evenemanget är gratis, så kom i tid.

ANNONS
Mitt i:s nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Få de bästa lokala nyheterna från Mitt i Södermalm direkt i din inkorg.

Här kan du anmäla dig till fler nyhetsbrev.

Något gick fel. Vänligen prova igen!

Tack! Vi har skickat en bekräftelse till din inkorg.