ANNONS

Sommarplåga till kamp för hbtq-rättigheter

David ”Daff” Kjellström hemma i lägenheten på Kungsholmen.
David ”Daff” Kjellström hemma i lägenheten på Kungsholmen.
Nöjesprofilen Daff Kjellström släpper nya låten Glitterpojke som ska hjälpa RFSL:s arbete med att stödja hbtq-personer i utsatta länder.
ANNONS

I november träffade Mitt i Stockholm Daff hemma i lägenheten på Kungsholmen. Vi snackade stil, klubbstockholm och fick lyssna på ett utkast av Glitterpojke. Nu har låten släppts.

– Glitterpojke kom till en dag när jag blev så trött på att folk kollade snett och pratade skit så fort man stack ut lite ur mängden. Alla människor ska ha rätt att vara som de är! Med låten vill jag rikta uppmärksamhet mot förtrycket av hbtq-personer. Till exempel är det i 76 av världens 200 länder förbjudet med homosexualitet och i åtta länder är det belagt med dödsstraff. Det känns extremt viktigt att göra något och skapa debatt i en fråga som samhället har glömt bort, säger Daff Kjellström i ett pressmeddelande.

Nu hoppas man på att Glitterpojke blir en riktig sommarplåga, för det mesta av intäkterna från all streaming av låten ska skänkas till RFSL:s arbete med att hjälpa hbtq-personer i utsatta länder.

ANNONS
Mitt i:s nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Få de bästa lokala nyheterna från Mitt i Stockholm direkt i din inkorg.

Här kan du anmäla dig till fler nyhetsbrev.

Något gick fel. Vänligen prova igen!

Tack! Vi har skickat en bekräftelse till din inkorg.