ANNONS

Sportlovskul utmed gröna linjen

Lär dig teckna fantasy under sportlovet.
Lär dig teckna fantasy under sportlovet.
Programmera, teckna fantasy eller baddisco. Det är några sportlovsaktiviteter i Farsta, Gubbängen och Sköndal.
ANNONS

Nästa vecka är det sportlov och här kommer några tips på vad du kan göra.

Lär dig teckna fantasy

På måndag mellan klockan 13 och 15 finns tecknaren Esbjörn Jorsäter på biblioteket i Farsta. Han har skrivit böcker om hur man tecknar bland annat fantasy och djur. Nu kan du få tips på hur du kan rita ett monster av olika slag.

Är du mellan 9-12 år är du välkommen med din anmälan till Stockholms stad.

Bygg en robot eller lär dig vattenlivräddning

På biblioteket i Enskede på tisdag mellan klockan 13 och 15 kan du få bygga en robot och lära dig hur en motor fungerar. Krävs en anmälan till Stockholms stad och att du är mellan 9-12 år.

Vill du lära dig vattenlivräddning har du chansen att göra det på tisdagen på Farsta sim- och idrottshall mellan klockan 13-14.

 Lär dig programmera

Hur kan du få robotar och lampor att blinka och röra sig? Sköndals bibliotek ger dig nu chansen att lära dig programmera den 1 mars. Här krävs inga förkunskaper alls. Bara att du är mellan 9-12 år och en anmälan till Stockholms stad.

 Släpp loss med limpistolerna

Har du tomma kartonger, trasiga leksaker och överbliven lego hemma? Ta med dig materialet till Gubbängens bibliotek den 2 mars mellan klockan 14-16 och bygg ditt eget skrotbygge – med hjälp av limpistol.

Ingen föranmälan krävs, men att du är mellan 7-12 år.

ANNONS

 Sportlovsfilm eller baddisco

Runda av sportlovsveckan med en film i teatern på bibliotek i Farsta. Fredagen den 3 mars visas klassikern och äventyrsfilmen Peter och draken Elliot. Här krävs ingen föranmälan.

Eller så kan du gå på baddisco på fredagen mellan klockan 12-14. Då är det Farsta sim- och idrottshallen som arrangerar discot.

ANNONS