Min lokala hjälte

Standup-guide till Stockholm i februari

Komikerna Melody Farshin, Aron Flam och David Batra uppträder under veckan.
Kul: Melody Farshin, Aron Flam och David Batra uppträder under veckan.
Den fuktiga februarikylan är inte särskilt rolig alls. Tur då att Stockholmare kan se stand-up på olika scener runt om i stan hela veckan.

Måndagar betyder stand-up i Stockholm på Scalateatern. Men sedan fortsätter humorklubbarna lösa av varandra. Vi har satt ihop en lista över vad och vem du kan se på en stand-up-scen i Stockholm den här veckan:

Måndag:

Tsknas på Scalateatern. Aron Flam, Soran Ismael och Petter Bristav har en podcast ihop. De har också en egen stand-up klubb på Scalateatern som brukar locka andra komiker ur deras klick, som exempelvis Jonathan Unge och Branne Pavlovic.

Adress: Wallingatan 32


Tisdag:

David Batra, Anna Kindberg Batras bättre hälft ställer sig på scen på klassiska scenen Norra Brunn. Stället har öppet hela veckan och passar inte Batra, kanske du vill se Rheborg på onsdagen eller Robin Paulsen på fredag.

Adress: Surbrunnsgatan 33


Onsdag:

Stockholm comedy club med Janne Lindskog, Robin Grubbström, Viktor Klemming, Linda Gerstenmayer och Gisela Zeime.

Adress: Södra sällskapet, Åsögatan 111


Torsdag:

Big Ben. Institutionen på Folkungagatan kör stand-up på tisdagar och torsdagar. Kom hit och se någon gammal stöt som testar nytt material eller framtidens stjärna.  Man vet aldrig vem som dyker upp.

Adress: Folkungagatan 97


Fredag:

Maffia Comedy.

Klubben ligger inhyst på Scandic Malmen och är en riktig publikfavorit. Biljetterna tar slut snabbt och särskilt när en stjärna som Melody Farashin står på scen.

Adress: Götgatan 49-51