ANNONS

Tivolikänsla på årets Fest i byn

Shirley Clamp och Jan Johansen uppträder. Det blir även allsång, loppis och femkamp.
Shirley Clamp och Jan Johansen uppträder. Det blir även allsång, loppis och femkamp.
Shirley Clamp, Jan Johansen, allsång, loppis och femkamp. Den 8 september är det dags för Fest i byn och temat för året blir tivoli.
ANNONS

Shirley Clamp uppträder på årets Fest i byn som går av stapeln i Bro Centrum 8 september. Konferencier är Jan Johansen som också leder allsången.

– Årets Fest i byn kommer att bli en riktig folkfest. Shirley Clamp, Jan Johansen, allsång och loppis – det finns något för alla smaker och åldrar, säger Maria Palm, projektledare för Fest i byn.

Det utlovas även en femkamp liknande den på Gröna Lund. Scenen fylls av uppträdanden under hela dagen och även yngre artister och grupper från Kulturskolan deltar.

I Konstkuben i Brohuset blir det vernissage för den internationellt kända fotografen Åsa Sjöströms utställning med fotografier från det Bro där hon en gång växte upp.

Den som vill fynda – eller bli av med gamla grejer kan bege sig till loppisen, där det kostar mellan 100-150 kronor att stå och sälja.

Fest i byn går av stapeln i Bro Centrum mellan klockan 11-16 och är ett samarbete mellan Upplands-Bro kommun och företagarföreningen Bro Centrum.

ANNONS
Mitt i:s nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Få de bästa lokala nyheterna från Mitt i Upplands-Bro direkt i din inkorg.

Här kan du anmäla dig till fler nyhetsbrev.

Något gick fel. Vänligen prova igen!

Tack! Vi har skickat en bekräftelse till din inkorg.