Min lokala hjälte

Tim från Tumba – bortskämd men förändrad

Tim Alejandro i Ung och bortskämd.
Tim Alejandro är med i serien Ung och Bortskämd.
Ung och bortskämd.
Deltagarna i tv-serien.
Tumbabon Tim Alejandro är en av deltagarna i årets upplaga av tv-serien "Ung och bortskämd". Den unge Tumbabon menar att deltagandet förändrat honom som person. Men lite bortskämd menar han dock att han fortfarande är.

På tisdag tittar 18-årige Tumbabon Tim Alejandro på andra avsnittet av dokussåpan ”Ung och bortskämd”. I programmet som sänds på TV3  får tittarna följa ett antal på papperet bortskämda ungdomar som ska bo ihop i en våning i innerstan och ta ansvar för bland annat hushållssysslor och ekonomi. Tim Alejandro menar att tillvaron med de andra ungdomarna förändrat honom.

Ung och bortskämd.

Tim tillsammans med de andra deltagarna. Foto: Johnny Wohlin/TV3

Läs också: Inbrotten på historiskt höga nivåer i Botkyrka och Salem

– Jag kommer nog alltid var lite bortskämd, min mormor och mamma är väldigt generösa, men det är inte på samma nivå som tidigare. Jag städar mitt rum, tar mina egna fajter och har blivit bättre på att planera, till exempel så går jag inte till mamma och säger att jag behöver skjuts till tåget fem minuter innan det går, säger Tim Alejandro.
Möjligtvis kan även hans arbetskamrater ha märkt en förändring. På helgerna jobbar Tim som värd på en nattklubb, och annars spelar han in en videoblogg som handlar om honom själv.
– Det är något jag tjänar en del pengar på, säger han.