Solnas unga uppträder med Axwell och Ingrosso

Svenska DJ-stjärnorna Axwell och Ingrosso (bördig från Solna) uppträder med Solnas unga.
Svenska DJ-stjärnorna Axwell och Ingrosso (bördig från Solna) uppträder med Solnas unga.
Bägge av dem är världsberömda DJ-stjärnor, en av dem till och med bördig från Solna – vi pratar förstås om Axwell Λ Ingrosso.
Under UEFA Europa League-finalen på Friends Arena den 24 maj får de dessutom sällskap av elever från Solna Kulturskola i ett storslaget uppträdande.

Det är den grammisnominerade DJ-duon Axwell Λ Ingrosso som har fått äran att sätta stämningen inför avspark i UEFA Europe League-finalen på Friends Arena den 24 maj. Den ena halvan av duon – Sebastian Ingrosso – började sin bana som DJ på den lokala fritidsgården Q-lan i Bergshamra.

När han återvänder till hemstaden får han sällskap av ett 50-tal andra talangfulla Sonabor, nämligen eleverna från Solna Kulturskola.

I öppningsceremonin kommer 150 danselever från kulturskolorna i Solna och Stockholm att medverka i en musik- och dansshow som lär bli något utöver det vanliga.

Duon uppträdde redan 2012 för tre utsålda spelningar på Friends Arena, då som medlemmar av Swedish House Mafia, där även Steve Angello ingick. Duon har nu lovat leverera ytterligare en unik show med några av deras största hits, för att skapa rätt stämning för de knappt 50 000 fansen på läktarna.