ANNONS

(rubrik saknas)

ANNONS

Han vann privat visning på Abba-museet

nyheter När Lokaltidningen Mitt i:s tävling om namn på det nya rummet i ABBA-museet skulle avgöras, föll juryns val på en självklar favorit. Täbybon Christer Janssons förslag ”Backstage Room” vann, och han fick en privat visning.

– Det var väldigt berörande, säger Christer efter besöket. Jag har lyssnat på ABBA sedan jag var sex år men aldrig varit på museet förut. När rummet är färdigt kommer jag tillbaka – det måste jag ju.

Fakta

Foto: Johan Kindbom

ANNONS
Mitt i:s nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Få de bästa lokala nyheterna från Mitt i Östermalm direkt i din inkorg.

Här kan du anmäla dig till fler nyhetsbrev.

Något gick fel. Vänligen prova igen!

Tack! Vi har skickat en bekräftelse till din inkorg.