ANNONS

(rubrik saknas)

Med undantag för Huddinge spelar Stockholmslagen andrafiolen när östra hockeyettans grundserie kommit halvvägs.

I toppen har Södertälje SK, som alla förutspådde, tagit ett fast grepp om förstaplatsen.
ANNONS

Elva omgångar är avverkade i hockeyettan och det är tydligt att Stockholmslagen inte hänger med. Ovanför strecket som tar en kvartett till allettan ligger Södertälje, Huddinge, Hudiksvall och Visby/Roma. Om gotlänningarna vinner sin hängmatch mot Wings Arlanda nu på fredag blir det ett fem poängs avstånd mellan Hudiksvall och femteplacerade Haninge.

Stora förloraren i onsdags var Vallentuna. VBK förlorade hemmamatchen mot Tierp i sudden death och nordupplänningarna tog därmed säsongens första poäng efter en räcka storförluster. Vallentunalaget har ändå överraskat positivt sett till fjolåret svaga insats och att klubben i maj inte hade en enda spelare.

Säsongens flopp hittills är istället Väsby. Klubben har satsat rejält för att ge topplagen en fajt. Då duger det inte att som senast förlora mot Sollentuna, en klubb som tagit emot spelare som Väsby dumpat.

”Jag är missnöjd med i pricip hela laget inklusive mig själv och jag tycker inte att vi visar upp någon som helst karaktär”, sa Väsbytränaren Andreas Paulsson till klubbens hemsida efter matchen.

Liksom Vallentuna har Haninge viss kontakt med tätkvartetten. Haninge tvingade i onsdags Huddinge till en sudden death där gästernas Marcus Bergman avgjorde efter 20 sekunder.

ANNONS
Mitt i:s nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Få de bästa lokala nyheterna från Mitt i Huddinge direkt i din inkorg.

Här kan du anmäla dig till fler nyhetsbrev.

Något gick fel. Vänligen prova igen!

Tack! Vi har skickat en bekräftelse till din inkorg.