ANNONS

Åkersbergaföretagare till Almedalen

I Almedalen nästa vecka ska Maria Berghäll, Åkersberga, representera Företagarna. Organisationen arbetar för fritt företagande och fri konkurrens.
I Almedalen nästa vecka ska Maria Berghäll, Åkersberga, representera Företagarna. Organisationen arbetar för fritt företagande och fri konkurrens.
Åkersbergabon Maria Berghäll är en av femton unga företagare som får åka till årets Almedalsvecka och mingla med politiker och andra beslutsfattare.
ANNONS

– Jag laddar genom att renovera en husvagn som ska med. En ”roffice” – ett rolling office, säger Maria Berghäll som fått chansen att delta i Almedalsveckan som ambassadör för organisationen Företagarna.

Hon och fjorton andra unga företagare får nu möjlighet att delta i seminarier, debatter och mingel med landets ledande politiker och andra beslutsfattare, lobbyister och media.

– Jag tycker det är roligt när man kan möta politiker som är lite mer avslappnade. Det är spännande, säger Maria, som kryssat för en hel mängd seminarier och teman hon inte vill missa. Bland dessa är framträdande av Petter Stordalen, den norske hotellmagnaten.

Själv brinner Maria Berghäll för ungt företagande och hur man ska få fler unga och invandrare i arbete i Sverige.

2005 var Maria Berghäll själv med och vann europamästerskapet i ungt företagande. I dag är hon entreprenör och skriver också på en bok om entreprenörskap.

ANNONS
Mitt i:s nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Få de bästa lokala nyheterna från Mitt i Södra Roslagen direkt i din inkorg.

Här kan du anmäla dig till fler nyhetsbrev.

Något gick fel. Vänligen prova igen!

Tack! Vi har skickat en bekräftelse till din inkorg.