ANNONS

Åklagaren avslöjar inte motiv till misshandel

Polis. Genrebild.
Kvinnan misshandlades på en parkeringsplats. Bilden är tagen vid ett annat tillfälle.
Sent på fredagskvällen kom larmet om att en kvinna i 50-årsåldern attackerats på en parkering i Bollstanäs. En vecka senare har ingen gripits.
ANNONS

Larmet kom till polisen klockan 20.38 förra fredagen om att en kvinna i 50-årsåldern misshandlats svårt på en parkering i Bollstanäs i Upplands Väsby. Våldsmannen kom bakifrån och polisen misstänkte att hon sprejats med pepparspray, utöver att hon blev sparkad och slagen.

Kvinnan fördes med ambulans till sjukhus med blödande skador i bakhuvudet som initialt bedömdes som lindriga.

– Jag vet inte hur tillståndet är med kvinnan. Polisen har pratat med henne efter händelsen, säger åklagare Paulina Brandberg.

Än så länge är ingen gripen för misshandeln och åklagaren vill inte kommentera om någon är misstänkt för attacken. Hur många gärningspersoner det rör sig om är ännu oklart.

– Det är ingen person som har delgivits misstanke, säger Brandberg.

Kvinna svårt misshandlad på parkering

Ett antal personer har hörts efter händelsen men åklagaren kan inte kommentera eventuella motiv eller huruvida det rör sig om ett rån eller försök till rån.

– Vi har en aning om vad det är för motiv bakom händelsen men det är inget jag kan kommentera i nuläget, säger Brandberg.

ANNONS

Brottet rubricerades initialt som grov misshandel och försök till rån men hur den nuvarande rubriceringen lyder kan åklagaren inte kommentera.

ANNONS
Mitt i:s nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Få de bästa lokala nyheterna från Mitt i Upplands Väsby direkt i din inkorg.

Här kan du anmäla dig till fler nyhetsbrev.

Något gick fel. Vänligen prova igen!

Tack! Vi har skickat en bekräftelse till din inkorg.