ANNONS

Älvsjöbon Anders dröm uppfylld – tatuerades av landslagsstjärnor

Anders Thörnvall från Älvsjö fick sin dröm uppfylld av Svenska spel och Svenska Fotbollförbundet – att bli tatuerad av landslagsspelarna John Guidetti och Victor Nilsson Lindelöf.
Älvsjöbon Anders Thörnvall tatuerades av Victor Nilsson Lindelöf och John Guidetti.
Vad skulle du göra om du hade 90 minuter med Sveriges herrlandslag i fotboll?
25-åriga Anders Thörnvall från Älvsjö tog chansen att bli tatuerad av sina favoritspelare – Victor Nilsson Lindelöf och John Guidetti.
ANNONS

90 minuter med Sveriges herrlandslag i fotboll – tillräckligt lång tid för att dra ihop kompisarna och utmana fotbollstjärnorna. Men så tänkte inte Anders Thörnvall, 25, från Örby slott. I stället använde han tiden till att låta John Guidetti och Victor Nilsson Lindelöf tatuera en kikare på hans arm.

– Det var superroligt. Oavsett hur det hade blivit hade det varit en kul historia, säger Anders Thörnvall, som trots allt blev nöjd med tatueringen.

Anders Thörnvall från Älvsjö fick sin dröm uppfylld av Svenska spel och Svenska Fotbollförbundet – att bli tatuerad av landslagsspelarna John Guidetti och Victor Nilsson Lindelöf.

Anders Thörnvall fick en kikare tatuerad på armen. Foto: Evan Pantiel

Inför tatueringsmötet var samtliga nervösa – Anders Thörnvall för att träffa stjärnspelarna och de för själva tatueringen.

– De är husgudar för mig. Men de är vanliga människor de också så efter några minuter insåg vi att vi var i samma ålder och hade liknande intressen. Jag skulle lätt göra det igen!

I samband med Sveriges EM-kvalmatch mot Spanien den 15 oktober utsågs Anders Thörnvall av Svenska spel och Svenska fotbollförbundet till praktikant som huvudsponsor för landslaget – vilket innebar att han fick Svenska spels reklamytor på Friends arena och tid med landslagsspelarna.

Se videon där John Guidetti och Victor Nilsson Lindelöf visar sina tatueringskunskaper ovan. (Videofoto: Johan Storm)

ANNONS