ANNONS

21-åringen kan vara skyldig till trippelmord

Paret blev mördade i Hallonbergen den 6 mars.
Paret blev mördade i Hallonbergen den 6 mars.
21-åringen som är misstänkt för dubbelmordet på paret i Hallonbergen i mars är nu huvudmisstänkt för Karolinskamordet i februari.
ANNONS

Den 6 mars mördades ett par i 40-årsåldern på Lötsjövägen i Hallonbergen. Gärningsmännen tog sig in i deras lägenhet på förmiddagen och attackerade kvinnan. Hon avled i bostaden.

Mannen flydde ut genom fönstret, men övermannades i närheten av de knivbeväpnade gärningsmännen. Polis var snabbt på plats och avlossade skott för att avbryta attacken. Men mannen avled av sina skador.

Flera personer greps därefter och huvudmisstänkt är en 21-årig man.

Teorin kring varför paret mördades är att de tystades för att inte vittna om ett tidigare mord i Sundbyberg. Den 22 januari, sköts en man i 25-årsåldern i ett garage i Hallonbergen, och sedan en gång till på väg till Karolinska sjukhuset, där han senare avled.

21-åringen har tidigare varit misstänkt för inblandning även i det mordet, men nu är han huvudmisstänkt för mordet, skriver Expressen.se.

Åtta personer häktade i de båda fallen och flera av dem misstänks för inblandning i båda två. Totalt sitter 21-åringen nu häktad för tre mord.