ANNONS

Man i 30-årsåldern häktad för knivmordet i Fredhäll

En äldre man knivhöggs till döds i sin bostad i Fredhäll på tisdagen, samtidigt greps en man i 30-årsåldern misstänkt för brottet, på torsdagen häktades han på sannolika skäl misstänkt för mord.
ANNONS

Vid lunchtid på tisdagen knivhöggs en äldre man svårt i sitt hem i Fredhäll. Mannen fördes till sjukhus med livshotande skador och senare under eftermiddagen berättade polisen att han hade avlidit av skadorna. På tisdagen greps en man misstänkt för brottet.

Tidigare granne med mordoffret

På torsdagen häktades mannen, som är i 30-årsåldern, på sannolika skäl misstänkt för mordet, skriver Expressen.

Man knivhuggen till döds på Kungsholmen

Enligt tidningens uppgifter ska den nu häktade mannen tidigare ha varit granne med mordoffret och i samband med dådet ha uttryckt hat gentemot den äldre mannen, som även under många år varit hyreshusets vicevärd.

Häktade mannen är sedan tidigare ostraffad

Den häktade mannen är sedan tidigare ostraffad och en eventuell konflikt från tiden då han var granne med mordoffret utreds nu som ett möjligt motiv till mordet, enligt Expressens uppgifter.

– Han vidgår att han utövat våld mot den här personen men har i nuläget inte tagit ställning till den rubricering av gärningen som åklagaren gör gällande, säger mannens advokat Björn Sandin till tidningen.