ANNONS

Artipelag förlänger populära Hermèsutställningen

Utställningen "Margiela, åren med Hermès" förlängs. Foto: Jean-Baptiste Beranger
Utställningen "Margiela, åren med Hermès" förlängs. Foto: Jean-Baptiste Beranger
Artipelags stora utställning "Margiela, åren med Hermès" förlängs till den 28 april.
I samband med förlängningen så utökas även Artipelags öppettider. En annan nyhet är att direktbussarna från Stockkholms innerstad kommer att trafikera konsthallen alla öppna dagar.
ANNONS

Från början skulle utställningen visas fram till söndagen den 10 mars, men publiktrycket har gjort att den förlängs till den 28 april.

I samband med att utställningen förlängs utökas Artipelags öppettider. Från och med nu har konsthallen även öppet på tisdagar, vilket innebär att måndagar blir den enda stängda dagen.

Direktbussarna från Vasagatan, som tidigare endast gick på lördagar och söndagar, får nu avgångar tisdag till och med söndag.

Det är alltid glädjande att kunna förlänga en populär utställning

– Det är alltid glädjande att kunna förlänga en populär utställning som ”Margiela, åren med Hermès” och ge än fler chansen att uppleva de kreationer Martin Margiela skapade för Hermès, säger Bo Nilsson, konstchef på Artipelag.

Utställningen är en tillbakablick mot det banbrytande samarbetet mellan den avantgardistiska designern Martin Margiela och det parisiska modehuset Hermès åren 1997−2003.

ANNONS
Mitt i:s nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Få de bästa lokala nyheterna från Mitt i Värmdö direkt i din inkorg.

Här kan du anmäla dig till fler nyhetsbrev.

Något gick fel. Vänligen prova igen!

Tack! Vi har skickat en bekräftelse till din inkorg.