ANNONS

Artist jagas misstänkt för mord – bedöms vara farlig

Klockrånare slog till i Täby, enligt polisen
Tre personer sitter häktade sedan tidigare, ytterligare en man anhölls i fredags och en framgångsrik artist har anhållits i sin frånvaro.
Ytterligare en person har gripits misstänkt för inblandning i ett uppmärksammat mordfall i Knivsta.
Enligt Expressen är också en framgångsrik artist anhållen i sin frånvaro misstänkt för mordet.
ANNONS

Ytterligare en person har gripits misstänkt för mordet på en man i 25-årsåldern som hittades ihjälskjuten i Knivsta för drygt två veckor sedan.

Personen, som varit efterlyst, greps i en bostad i södra Stockholm och anhölls i fredags kväll misstänkt för mordet.

Via sin försvarsadvokat nekar han till brott, skriver Expressen.

Mordet kan ha begåtts i Nacka

Det var den 12 oktober som en privatperson hittade en ihjälskjuten person på en gräsmatta i Ledinge i Knivsta. Polisen misstänker dock att mordet skett i en villa i Saltsjö-Boo i Nacka någon dag tidigare, och att han senare dumpats ute.

Död man i Knivsta misstänks ha mördats i Nacka

Artist jagas för mordet

Enligt Expressen så jagar polisen också en framgångsrik artist med flera miljoner spelningar på Youtube och Spotify. Han ska vara efterlyst och anhållen i sin frånvaro misstänkt för mordet.

Artisten är tidigare dömd för bland annat flera våldsbrott, och enligt information som gått ut till tjänstgörande poliser bedöms mannen vara farligt och kan vara beväpnad, skriver Expressen.

Sedan tidigare är tre personer häktade i ärendet misstänkta för grovt skyddande av brottsling och brott mot griftefriden.

ANNONS