Barnens idol dök upp på förskolan

På förskolan Kattfoten har artisten Mojje länge varit både barnens och de vuxnas favorit. Förra veckan överraskade han dem med en konsert.

På förskolan Kattfoten i Skälsätra har det länge rått Mojjefeber. Både barn och vuxna har lyssnat på den musicerande barnprogramledaren – mest känd från TV4:s Lattjo Lajban. I torsdags överraskades barnen med ett besök från artisten.

– Det var superkul. De flesta barn bara skrek när de förstod att han skulle spela för dem. En liten 3-åring sa att det ju var samma kille som fanns i mammas dator. Sedan sa han ingenting fram till lunchen, berättar Annelie Flemström, förskollärare på Kattfoten.

Personalen på förskolan hade under ett år tänkt att man borde bjuda in Mojje, som alla lyssnade på, till förskolan. Men när de undersökte vad det skulle kosta gav de upp – ända tills Annelie Flemström hittade en tävling på Facebook. Förstapriset var en spelning med Mojje.

– Jag skrev en motivering till varför han skulle komma till just oss och vi vann. Barnen blev verkligen jätteglada, säger hon.