Välj ditt område

Bilister skrek åt räddningspersonal vid trafikolycka

Nyheter Allmänheten försvårade räddningsarbetet vid den allvariga trafikolyckan i Sollentuna i dag. Polisen är kritiska till att bilister fotade händelsen och skrek åt räddningspersonalen.

Polisen anser att bilister visat lite respekt i dag under den stora trafikolyckan på E4:an vid trafikplats Rotebro. Polisen skriver på sin hemsida:

”Från polishåll framhålls att många av bilisterna som köat visat mycket liten respekt för arbetet och drabbade genom att gå ur bilarna och fotografera..”

Vidare skriver polisen att bilister haft dålig attityd genom att skrika och klanka på dem som jobbade med olycksarbetet.

Olyckan inträffade vid 11-tiden då polisen fick larm om en allvarlig trafikolycka på E4:an utanför Sollentuna. Två bilister ska först ha varit inblandade i olyckan.

Strax efter att räddningstjänsten anlänt kom en tredje bilist som körde in i ett TMA-fordon som är till för att skydda räddningstjänsten under deras arbete.

Trafiken stängdes av i norrgående riktning och det bildades köer i båda riktingar, bland annat en ”tittkö” i södergående rikting, enligt uppgifter från polisen.

Polisen uppger att minst tre personer skadades och fick föras till sjukhus, en av de drabbade ska ha skadats allvarligt och transporterades med ambulanshelikopter, enligt polisen.se.

Klockan 12:08 var trafiken i gång igen.

Din bästa Stockholmsguide

Fler nyheter från Hela Stockholm

Catti och Jari (Catti Brandelius och Jari Enqvist) gör musikperformance på Bredängs folkliga kulturfestival
Kultur

Späckad kulturfestival i Bredäng

Morgonkollen

Vaknade av explosion utanför villa

Trafik

Krock vid Barkarby skapade köer – tre skadade

Nyheter

Nu ryker glasskioskerna i Kungsträdgården

Nyheter

Begränsad Kårstalinjetrafik från nystarten

Nyheter

Lotta Edholm (L):”Låt staden betala vakterna”