ANNONS

Man greps efter biljakt på Huddingevägen i natt

huddingevägen
Polisen jagade en bilist på Huddingevägen under natten mot onsdagen, genom Hagsätra, Huddinge och mot Tullinge.
Bilisten körde mot trafiken, in i en polisbil och över en spikmatta. Till slut greps mannen när han försökte springa från poliserna. Mannen är nu misstänkt för en rad brott efter biljakten på Huddingevägen natten till onsdagen.
ANNONS

Biljakten började på Huddingevägen i höjd med Hagsätra, när en bilist vägrade stanna för en poliskontroll. Jakten pågick söderut tills bilarna vände i Tullinge och fortsatte köra norrut på Huddingevägen.

Polisen avbröt den mest intensiva biljakten i höjd med Fullersta. Efteråt upptäckte poliserna bilisten igen när mannen kom körandes på Olshammarsvägen i Hagsätra i riktning mot trafiken. Poliserna backade då för att försöka undvika en krock, men mannen körde ändå in i polisbilen.

Försökte springa från polisen

Efter krocken flydde bilisten igen. Mannen körde över en spikmatta på Huddingevägen och lämnade sedan bilen i höjd med Älgskyttevägen i Stuvsta. Men polisen sprang i kapp mannen. Han är nu misstänkt för grov vårdslöshet i trafik, drograttfylleri, grov olovlig körning, grov misshandel samt narkotikabrott.

Det är oklart hur allvarligt poliserna skadades vid krocken på Olshammarsvägen, men ambulans behövde inte tillkallas. Polishundarna i bilen behövde inte sjukvård efter krocken.

ANNONS
Mitt i:s nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Få de bästa lokala nyheterna från Mitt i Stockholm direkt i din inkorg.

Här kan du anmäla dig till fler nyhetsbrev.

Något gick fel. Vänligen prova igen!

Tack! Vi har skickat en bekräftelse till din inkorg.