Välj ditt område
Angreps vid hemmet.
Angreps vid hemmet.

Blev misshandlad och rånad vid sin bostad

Nyheter Nackabon skulle just låsa upp ytterdörren då han angreps. Först fick han en spark i huvudet, sen bestals han på sin dator.

Detta enligt polisutredningen, och nu väcks åtal mot den misstänkte rånaren.

Det var vid midnatt i december i fjol som mannen var på väg hem till sin bostad i Nacka. Han hoppade ur taxin och var i färd med att låsa upp ytterdörren när han plötsligt angreps.

Han fick ett knytnäveslag och sedan en spark i ansiktet, och sedan drog gärningsmannen av hans datorväska och flydde till fots.

Förloppet beskrivs i polisens förundersökning som ligger till grund för den stämning som lämnats in till tingsrätten, där en ung Nackabo åtalas för rån.

Den åtalade kunde gripas samma natt som rånet ska ha ägt rum. Genom en sökfunktion på mobilen, Hitta min Iphone, kunde han lokaliseras i närheten. Bredvid sig hade han rånoffrets väska.

I förhör har han sagt att han fått väskan av en kille, och att han skulle överlämna väskan till artisten Zara Larsson. Enligt stämningen erkänner han dock brottet.

Den åtalades psykiska status ha varit påverkad vid tillfället.

Din bästa Stockholmsguide

Fler nyheter från Hela Stockholm

Nyheter

Amrita fick rasistisk lapp i brevlådan

Sjukvård

Hundratals marscherar mot BB-kaoset

Trafik

Långa köer på E4/E20 södergående i Hallunda

Blåljuskollen Haninge, torsdag
Morgonkollen

Man knivskars svårt – fick lungan punkterad

Nyheter

Här är kommunen som hyllas av Cykelfrämjandet

Dykare; Dykning; Instagram; Vändpunkt i livet; Patrik Jonson; Resarö; Vaxholm; Undervattensfotografering; Undervattensfoto
Livsstil

Patrik satsade på djupet efter vännens död