Blondinbella och eurovisionstjärna – Lidingös sommarpratare i P1

Lidingös sommarpratare: John Lundvik och Isabella Löwengrip.
Lidingös sommarpratare: John Lundvik och Isabella Löwengrip.
Två Lidingöbor finns med på listan över sommarvärdar i P1 som avslöjades igår. Eurovisionstjärnan John Lundvik och Isabella Löwengrip.
Löwengrip ska berätta om varför hon kommer att bli världens mäktigaste affärskvinna.

I går avslöjades vilka som kommer att bli sommarvärdar i SR-programmet ”Sommar i P1”.

Två Lidingöbor finns med på listan – Sveriges representant i Eurovision Song Contest och entreprenören Isabella Löwengrip.

Enligt Sveriges Radio är sommarprogrammet 24 juni det sista mediaframträdande hon gör innan hon drar västerut och slår ner bopålarna i USA, där hon ska starta en byrå.

…jag kommer bli världens mäktigaste affärskvinna.

”I mitt Sommar berättar jag om vad som präglat mig till den jag är idag och varför jag är övertygad om att jag en dag kommer bli världens mäktigaste affärskvinna. Om man någon gång sett mitt namn skymta förbi i media så kommer man nu få reda på vem jag är”, säger hon om sitt sommarprat i SR:s pressmeddelande.

Sprang från mobbare

John Lundvik som sommarpratar 15 juli, vann årets Mello med låten Too late for love och kom på femte plats i årets final i Eurovision Song Contest i Tel Aviv. Men har har också en lång karriär som låtskrivare bakom sig. Bland annat är det han som ligger bakom låten som framfördes på Kronprinsessparets bröllop.

”Jag tänker berätta om min långa och krokiga musikaliska resa. Om varför Lill Lindfors fick mig att överge mitt sensuella artistnamn. Och om när jag sprang ifrån mina mobbare”, säger han till SR.