Bokhandel öppnar snart i centrum

Sturegatan
Klackenbergs bokhandel flyttar in på Sturegatan 27 i centrala Sundbyberg.
Klackenbergs bokhandel flyttar in på Sturegatan 27 i centrala Sundbyberg.

Sundbyberg blir snart åter med bokhandel. Det är Klackenbergs Böcker & Papper som ska flytta in på Sturegatan 27. Bokhandeln är tänkt att slå upp portarna under september.

Bokhandeln beskrivs som en lokal och personlig bokhandel, med både böcker, kontorsvaror, pappersvaror och presenter för både barn och vuxna.

– Vi har under en längre tid tittat på möjligheten att etablera oss i Sundbyberg och när denna möjlighet dök upp kändes det rätt. Sundbyberg är i ett expansivt skede med både nya arbetsplatser och bostadsutbyggande och samtidigt saknas det en bokhandel så det var inget svårt beslut att ta, säger Dag Klackenberg, som tillsammans med sin fru Madeleine Klackenberg driver företaget, i ett pressmeddelande.

Betyda mycket för Sundbyberg

Sundbybergs stadskärneförening tror att en bok- och pappershandel är ett bra komplement till stadskärnans befintliga utbud som kommer att betyda mycket för Sundbyberg.

– I föreningen arbetar vi för att skapa en attraktiv och innehållsrik stadskärna så vi är väldigt glada att kunna hälsa Klackenbergs Böcker & Papper välkomna hit, säger Christina Blomberg ordförande i Sundbybergs stadskärneförening i pressmeddelandet.